Viljandi Metall teenis Soomes kaks võitu

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on tehtud eelmisel hooajal Viljandis peetud Eesti meistrivõistluste finaalmängul.
Pilt on tehtud eelmisel hooajal Viljandis peetud Eesti meistrivõistluste finaalmängul. Foto: Elmo Riig / Sakala

Nädalavahetusel naaberriigis kaks Eesti ja Soome naiste võrkpalli ühisliiga kohtumist pidanud Viljandi Metall oli mõlemas võidukas. Laupäeval alistati võõrsil 3:1 Kuusamo Pallokarhut ning pühapäeval 3:0 Pihtipudase Pislaploki.


Kohtumises Kuusamo naiskonnaga kaotas Viljandi Metall avageimi 23:25, võitis aga kolm järgmist 25:21, 25:23 ja 25:20. Pühapäeval kolme geimiga lahenduse saanud mängus olid viljandlannade võidumbrid 25:20, 25:18 ja 25:19.

Mõlemas mängus oli Viljandi naiskonna resultatiivseim Anu Ennok, kelle kontole kogunes laupäeval 17 ja pühapäeval 20 statistilist punkti.

Viljandi Metalli peatreeneri Peeter Vahtra sõnul oli naiskonna mängupilt nädalatagusega võrreldes tublisti paranenud. Rohkem pöörati enda kasuks pikki pallivahetusi. Ka oma pallingut löödi seekord ohtlikumalt, kuid sellega suudeti vastaste rünnakut võrgust kaugemale suruda.

Teine Soome naiste meistriliigaga liitunud Eesti võistkond Viimsi SPA teenis pühapäeval ühe tabelipunkti, kui pidi viiegeimises kohtumises Kuusamole alla vanduma. Laupäeval kaotas Viimsi SPA 0:3 Pislaplokile.

Pärast nelja kohtumist on Viljandi Metall ühisliiga turniitabelisse korjanud kahe võidu ja kahe kaotusega kuus punkti ning hoiab kümne naiskonna konkurentsis viiendat positsiooni. Liiga liidrina jätkab Orivedene Ponnistus, kelle kontol on 11 punkti.

Järgmise mängu Eesti ja Soome ühisliigas peavad eestlased omavahel. Eeloleval laupäeval kohtuvad Tallinnas Viimsi SPA ja Viljandi Metall. Ületuleval nädalavahetusel astub valitsev Eesti meisternaiskond kodupubliku ette. 29. oktoobril kell 17 on Viljandi spordihoones tema vastane Hämeenlinna PK ning 30. oktoobril kell 15 Oriveden Ponnistus.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles