Selver kogus Viljandi haiglale raha

Marko Suurmägi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi haigla..
Viljandi haigla.. Foto: Peeter Kümmel / Sakala.

Viljandi Selveris koguti oktoobri keskpaigast alates haigla lasteosakonna tarbeks 33 518 krooni, mida võrreldes eelmise aastaga on ligi kaks korda enam.


31 Eestis asuvas Selveris koguti 805 907 krooni ning annetused antakse nüüd haiglatele üle. Viljandi haigla lasteosakond saab ostjate annetused kätte teisipäeval.

Selveri tegevdirektori Iivi Saare sõnul on annetuste hulk ja kogusumma aasta-aastalt kasvanud. Oma õla pani üritusele alla aktsiaselts Prike, kes annetas haiglatele 60 000 krooni, ning igalt kampaania ajal müüdud Tetley tee pakilt läks annetuseks 50 senti.

Raha koguti suurtesse annetuskastidesse ning kampaania ajal kassades olevatesse kastidesse. Selver annetas kampaania ajal 10 senti igalt sooritatud ostult.

Viljandi haigla soovib annetustest saadud raha eest uuendada lasteosakonna palatite sisustust. Mullu annetasid Selveri kliendid siinsele haiglale 19 931 krooni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles