Internetiäri avas Viljandis kaupluse

, gerly.lehtmets@sakalakirjastus.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elene Sisustuskeskuse Viljandi kaupluse juhataja Veiko Tihemetsa sõnul on osa kaupa alles teel ja mööblivalik kindlasti suureneb.
Elene Sisustuskeskuse Viljandi kaupluse juhataja Veiko Tihemetsa sõnul on osa kaupa alles teel ja mööblivalik kindlasti suureneb. Foto: Elmo Riig / Sakala

Esialgu vaid internetis mööblit müünud Elene Sisustuskeskus avas eelmise nädala algul Viljandis kaupluse, kus pakutakse peaaegu kõiki veebipoes saadaval olevaid tooteid.

Firma alustas kahe aasta eest internetipoena, kuid praeguseks tegutseb ka kaks pärispoodi. Üks neist on Paides ja teine avati esmaspäeval Viljandi sisustuskaubamajas Home Gallery. Kaupluse juhataja Veiko Tihemetsa sõnul oli kohalike huvi alustava mööblipoe vastu suur juba siis, kui ruume korda seati.

«Esimesed ostud tehti enne ametlikku avamist. Inimesed nägid siin kaubasättimise ajal midagi, mis neile meeldis, astusid ligi, ütlesid, et tahavad seda, ja saigi neile müüdud,» pajatas Tihemets. Uue kaupluse esimene ametlik klient lahkus poest diivanilauaga.

Ettevõtte finantsjuhi Priit Treiali sõnul müüb Elene Sisustuskeskus enam kui 1500 eset. Veiko Tihemetsa kinnitust mööda peaks internetis pakutav müügile tulema ka reaalpoodi, kuid tõenäoliselt ei mahu kogu kaup selle ruumidesse ära.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles