Staierid lõpetasid seeriajooksu hooaja

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Staier  alustab seeriajooksudega.
Staier alustab seeriajooksudega. Foto: Anneli Vaher (jooksuportaal)

Kolmapäeval Viljandi staadionil peetud Staieri seeriajooksu viimasel osavõistlusel kavas olnud meeste 10 000 meetri distantsi läbis kõige kiiremini juunioride klassi kuuluv Heinar Vaine. Tema tulemuseks fikseeriti 33.27,9.

Klubi juhi Ants Kuusiku sõnul on sarja viimase osavõistlusena peetud 10 kilomeetri jooks traditsiooniliselt olnud ka selle staadionidistantsi maakonna meistrivõistlusteks. Nõnda oli tänavugi.

25 staadioniringile startis 17 meest. Võitjaks tulnud Heinar Vaine järel lõpetas ajaga 33.45,7 Rivo Subi, kolmas oli tulemusega 34.58,1 Jaan Jänes.

Naistele ja noortele oli seekord Staieri seeriajooksu viienda etapina kavas 1000 meetri distants. Naisi startis rajale viis ning võitjana naasnud Kaisa Raja aeg oli 3.35,4. Talle järgnesid Anneliis Vahtramäe ja Mari Uha.

Noormehi läks rajale kümme ning ajaga 2.50,3 oli nobedaim Kevin Raja. Talle järgnesid Ott-Jaanus Heile ja Kermo Basov.

Vastupidavusalade klubi Staier tänavuse seeriajooksu koondarvestuses sai meestest esikoha Raivo Nõmm ning naistest Piret Hirv. Viiest peetud võistlusest liideti sportlase nelja parema etapi kohapunktid.

Võistlusklassis M-70 nimetati parimaks Heino Laiapea ning klassis M-75 Jaan Mättas.

Ürituste peakorraldaja Ants Kuusiku selgitust mööda jäid mitmes vanuserühmas paremad välja kuulutamata, sest paljudel osalejatel polnud kirjas vajalikku nelja osavõistluse starti. Kokku oli tänavusel seeriajooksul 70 osalejat.

Kolmapäeval Viljandi staadionil peetud Staieri seeriajooksu tulemusi näeb siin.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles