Õhuke rahakott nõuab kööki osavat kokka

Tiina Sarv
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valmis toitu degusteeriti hoolega ja kolleegide tööle anti ka hinnang.
Valmis toitu degusteeriti hoolega ja kolleegide tööle anti ka hinnang. Foto: Aivar Aotäht

Teisipäeval kogunesid Viljandimaa koolikokad ühendatud kutsekooli õppesööklasse V­ana-Võidus, et proovida u­usi retsepte ja leida nutikaid võimalusi, kuidas napi toiduraha eest maitsvaid toite valmistada.

Koolituse viis tervise arengu instituudi toel ellu toidumesse korraldav Profexpo. Teadmisi  jagasid Tartu kutsehariduskeskuse toitlustusteeninduse kutseõpetajad Juta Laatsit, Jolanda Pärtmaa ja Tiiu Kruusmaa ning Santa Maria maitseainete konsultant Ilmar Räni.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles