Sarirekordipüstitaja vormis kolm kulda

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Treener Tiit Aru juhendamisel harjutav Kelly Heinpõld võitis vasaraheites kuldmedali tulemusega, mis tähistab Eesti alla 16-aastaste rekordit. See oli talle tänavusel hooajal juba kolmas Eesti rekord.
Treener Tiit Aru juhendamisel harjutav Kelly Heinpõld võitis vasaraheites kuldmedali tulemusega, mis tähistab Eesti alla 16-aastaste rekordit. See oli talle tänavusel hooajal juba kolmas Eesti rekord. Foto: Erakogu

Eesti alla 14- ja 16-aastaste vanuseklassi kergejõustiku meistrivõistlustel püstitas viljandlanna Kelly Heinpõld selle hooaja kolmanda alla 16-aastaste rekordi. Seekord vasaraheites, saades tulemuseks 57.01. Varem oli ta oma nimele kirjutanud kuulitõuke- ja kettaheiterekordi.

«Nädalavahetusel Pärnu rannastaadionil peetud võistlustel võitis 15-aastane Heinpõld kõik kolm ala – lisaks vasaraheitele ka kuulitõuke tulemusega 14.42 ja kettaheite tulemusega 46.45 – ning nagu ta ise ütles, võib kõigi tulemustega rahule jääda.

«Vasaraheide valmistab mulle endale muidugi kõige enam rõõmu,» nentis ta ning lisas, et ega need võidud nüüd väga kindlalt ka tulnud. «Pidin ikka pingutama. Eriti kuulitõukes, mille eelviimases voorus lükkas konkurent mu teiseks. Õnneks suutsin end kokku võtta ja kohe pärast teda võiduks vajaliku tulemuse teha.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles