Motokrossisõitjad liiguvad rajal medalikursil

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Motokrossi kõige pisemate poiste Eesti meistrivõistluste avaetapil oli parima eestlasena teine viljandlane Marten Raud. Kahe sõidu kokkuvõttes pidi ta tunnistama vaid lätlasest konkurendi paremust.
Motokrossi kõige pisemate poiste Eesti meistrivõistluste avaetapil oli parima eestlasena teine viljandlane Marten Raud. Kahe sõidu kokkuvõttes pidi ta tunnistama vaid lätlasest konkurendi paremust. Foto: Marko Saarm

Pärnu lennuvälja motopargis sõideti läinud nädalavahetusel Eesti motokrossi meistrivõistluste teine etapp, kus esimesel päeval olid võistlustules sooloklassid ning teisel päeval külgkorviga mootorattad ja quadracer’id.

Eesti motokrossi meistrivõistlustel saavutasid laupäeval Pärnus kahes noorte võistlusklassis häid tulemusi Viljandi vee- ja motospordiklubi sõitjad. Pühapäevasel külgkorviga mootorrataste mõõduvõtul võtsid etapivõidu Kert Varik ja Lauris Daiders.

Noorte 65 cc võistlusklassis jätkas viljandlane Romeo Pikand oma suurepärast hooaega: andmata konkurentidele võimalust, võitis ta mõlemad sõidud, nii et pärast kaht etappi on ta täiseduga tiitlivõistluste liider. Samas võistlusarvestuses sai kahe sõidu kokkuvõttes 31 startinu seas kõrge kuuenda koha Kevin Nõgesmaa. Karl Hunt oli 13. Meistrivõistluste koondtabelis jätkab Nõgesmaa kaheksandal ja Hunt 12. real.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles