Viljandi mehed tõusid Portugalis pingilt põhitegijaks

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Klubihooajal Saaremaa eest mänginud Rauno Tamme tõusis Eesti koondise viimases kohtumises pingilt meeskonna üheks resultatiivsemaks mängijaks.
Klubihooajal Saaremaa eest mänginud Rauno Tamme tõusis Eesti koondise viimases kohtumises pingilt meeskonna üheks resultatiivsemaks mängijaks. Foto: Liis Treimann (Postimees)

Kaks Viljandi spordikoolist sirgunud võrkpallurit said Portugali suurturniiril võimaluse end Eesti koondise särgis näidata ning mõlemad tõestasid nii endale kui treenerile, et nad tulevad suures mängus edukalt toime.

26-aastane Viljandist sirgunud ja praegu Saaremaa klubi esindav nurgaründaja Rauno Tamme oli seni saanud koondises üsna napilt mänguaega ning sedagi eelkõige liberona. Portugalis peetud tähtsa turniiri kolmanda koha kohtumises Kuuba vastu otsustas peatreener Gheorghe Creţu ta väljakule saata põhipositsioonil ning ta näitas, mida oskab.

Sidemängija Markkus Keel tegi Tammele kohtumise jooksul 17 tõstet, millest too lõi punktiks 11. Tamme pani aga veel kahele vastaste rünnakule käed ette ja tõi kaks punkti lisaks. Kokkuvõttes võitis Eesti Kuubat 3:0 ning Tammest ühe punkti võrra resultatiivsem oli vaid Renee Teppan.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles