Vana-Võidu teeristil juhtus järjekordne liiklusõnnetus (2)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kui laupäeva õhtul pärast kella kümmet Tartu-Viljandi maantee ääres Vana-Võidu teeristi lähistel asuva maja parasjagu õues istuv pererahvas kuulis  ristmiku poolt kõva mürtsu, ei hakanud nad pikemalt aega raiskama. Kiiresti valisid nad telefonil päästeteenistuse numbri. Need hääled olid neile juba tuttavad ning andsid tunnistust sellest, et ristmikul oli juhtunud järjekordne liiklusõnnetus. Kell näitas 22.20. 

Esialgsetel andmetel juhtus liiklusõnnetus siis, kui Vana-Võidu poolt Väluste poole sõitnud auto juht ei märganud peateel sõitvat masinat. Kohalikud elanikud aitasid pärast avariid kannatanud masinatest välja, ühes autos viibis ka kaks last. Kõik olid pääsenud imekombel suuremate vigastusteta. 

Kui Sakala jõudis sündmuskohale, tõsteti liiklusõnnetusse sattunud punast  Volkswagen Caddyt parasjagu puksiirautole, avariis tugevasti kannatada saanud esiotsaga Audi oli eemal põllul.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles