VEEBIPOLITSEINIK ELERIN TETSMANN Leidub neid, kes pole petukõnedest või õngitsussõnumitest kuulnud ööd ega mütsi

Elerin Tetsmann
, Viljandimaa veebipolitseinik
Copy
Viljandimaa veebipolitseinik Elerin Tetsmann
Viljandimaa veebipolitseinik Elerin Tetsmann Foto: Marko Saarm

Hiljuti pöördus minu poole inimene, kes oli märganud sotsiaalmeediagrupis postitust, milles paluti rahalist abi neiule, kes oli väidetavalt sülelapsega tänavale visatud. Korteris, kuhu neiu olevat elama asunud, ei olevat ei elektrit ega kütet. Raha olevat otsas, linn võõras ja kelleltki polevat abi küsida.

Postitaja ise olevat kurvastavat lapsevankriga tütarlast mänguväljakul kohanud ning pakkunud, et palub Facebookis inimeste abi kommunaalkulude maksmiseks ning toimetab vahendajana annetatud raha abivajajani.

Kahtlust oli minu poole pöördunud inimeses tekitanud see, et postitus oli anonüümne ning kui ta teema algatajaga ühendust oli võtnud, oli too palunud raha kanda oma alaealise lapse kontole. Minule kirjutas see inimene palvega politseil olukorda kontrollida, sest kui õnnetu noor ema sülelapsega tõesti hätta on jäänud, tuleks appi mina kohe ja suuremate jõududega.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles