Turismimagnetist Uue-Kariste järve luksuslik ujuvsuvila otsib uut omanikku

Sigrid Koorep
, ajakirjanik
Copy
Luksuslikust järvepuhkusest ujuvsuvilas kogupindalaga 45 ruutmeetrit huvitusid esimesel hooajal näiteks noorpaarid, aga seda renditi välja ka sünnipäevade ja muude tähtpäevade tähistamiseks.
Luksuslikust järvepuhkusest ujuvsuvilas kogupindalaga 45 ruutmeetrit huvitusid esimesel hooajal näiteks noorpaarid, aga seda renditi välja ka sünnipäevade ja muude tähtpäevade tähistamiseks. Foto: Elmo Riig

Aasta tagasi Uue-Kariste järvele jõudnud saunaga ujuvsuvila teenis turiste ühe hooaja vältel, kuid nüüd on omanik selle müüki pannud ning võib öelda, et huvi luksusaluse vastu on.

Sõbra abiga aluse valmis ehitanud ja seda osaühingu ­Luxraft all välja üürinud Tõnis Ojamäe märkis, et muidugi on kahju ujuvsuvilat müüa, sest sellesse on läinud tohutult töötunde, ­uurimistööd ja katsetamist. Siiski oli juba ehitamise ajal mõte võimaluse korral toota seesuguseid ja uhkemaid müügiks rohkemgi. Esimesel hooajal pakuti ise teenust, et saaks parema tunnetuse klientide soovidest ja vajadustest koos vahetu tagasisidega, mida jagada uutele omanikele, kel ehk võib küpseda samuti plaan ujuvsuvilat äritegevuseks kasutada.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles