Tuleviku meeste visa kaitsetöö andis tabelisse viigi

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi JK Tulevik teenis Tartus asetleidnud mängust Tammekaga viigi. Pilt on tehtud aprillis samade meeskondade Viljandis peetud avaringikohtumiselt.
Viljandi JK Tulevik teenis Tartus asetleidnud mängust Tammekaga viigi. Pilt on tehtud aprillis samade meeskondade Viljandis peetud avaringikohtumiselt. Foto: Marko Saarm

Teisipäeval Eesti jalgpallimeistrivõistluste Premium-liiga 16. vooru kohtumise pidanud Viljandi Tulevik teenis turniiritabelisse juurde ühe punkti – Tartu Tamme staadionil teoks saanud hilisõhtuses mängus jäid nii temal kui Tartu Tammekal väravad löömata.

Selgelt kaitsetegevusele keskendunud viljandlased jõudsid vastaste väljakupoolele äärmiselt harva, aga üksikuid rünnakuid nad siiski algatasid. Nende kaitseliin püsis hästi ja distsiplineeritult ning õnnestunud kaitsetegevuse parimaks kinnituseks ongi 0:0 tulemus.

Kogu kohtumise väljakul rassinud peatreener Sander Post tunnistas Postimehele antud mängujärgses intervjuus, et viik rahuldas Tulevikku täielikult. «Parim väravavõimalus tekkis ikkagi meil,» rõhutas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles