Tuleval reedel joostakse ümber Tääksi järve

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
11. mail saab Põhja-Sakala vallas teoks 35. Tääksi järvejooks. Start ja finiš on endise villaveski juures.
11. mail saab Põhja-Sakala vallas teoks 35. Tääksi järvejooks. Start ja finiš on endise villaveski juures. Foto: Elmo Riig / Tääksi villavabrik

11. mail saab Põhja-Sakala vallas teoks 35. Tääksi järvejooks, mis kutsub kõiki jooksu- ja kepikõnnihuvilisi Tääksi järve ümbritsevate metsaradadega tutvust tegema.

Nagu on kirjas jooksu juhendis, on eesmärk pakkuda nii kohalikele kui ka kaugemalt tulijatele mõnus sportlik reedeõhtu. Start ja finiš on endise villaveski juures ning lähe antakse kell 19.

Nagu ümber Viljandi järve jooksul on Tääksiski raja valik on üldjoontes vaba, kohustuslik on ületada teisel pool järve truubiga oja, mis on ligemale kolmekilomeetrise ringi keskosas. Rada kulgeb enamasti mööda metsateid ja põlde ning suuremad pöörded on tähistatud viitade ja lintidega.

Tasuta registreerimisega mõõduvõtule saab end kirja panna kohapeal üks tund enne starti ja samuti saab seda teha internetis docs.google.com lehel.

11. mail saab Põhja-Sakala vallas teoks 35. Tääksi järvejooks.
11. mail saab Põhja-Sakala vallas teoks 35. Tääksi järvejooks. Foto: Elmo Riig / Tääksi villavabrik
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles