Volbriööl juhtus üks liiklusõnnetus ja politsei lõpetas kaks pidu

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Puhumisreid.
Puhumisreid. Foto: Elmo Riig

Politsei välijuhi Aleksander Treiali sõnul võisid korrakaitsjad Viljandimaa volbriöölistega rahule jääda. Ööl vastu 1. maid oli maakonnas 16 väljakutset ning tabati kaks purjus autojuhti, kellest üks põhjustas ka liiklusõnnetuse.

Esmaspäeval kell 19.20 sai politsei teate, et Põhja-Sakala vallas Lemmakõnnu külas Metsküla–Kildu maantee 6. kilomeetril on sõiduauto kraavi sõitnud ning katusele paiskunud. Teataja sõnul oli auto kõrval kaks ilmsete joobetunnustega meest.

Meedikud vaatasid mehed üle. Raskeid vigastusi neil ei tuvastatud, marrastused tohterdati kohapeal. Teatele reageerinud korrakaitsjad selgitasid sündmuskohal välja, et liiklusõnnetusse sattunud auto oli kraavi tüürinud kriminaalses joobes 47-aastane mees, kes peeti kuriteos kahtlustatavana kinni ning toimetati esmalt arestikambrisse kainenema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles