Maakonnaturniir on jõudnud poolfinaalideni

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandimaa meeste korvpallimeistrivõistluste üks poolfinaliste on BC Eesti Maavara / Baltic Agro (valges), kes nädala eest peetud veerandfinaalis tõukas konkurentsist Põhja-Sakala valla.
Viljandimaa meeste korvpallimeistrivõistluste üks poolfinaliste on BC Eesti Maavara / Baltic Agro (valges), kes nädala eest peetud veerandfinaalis tõukas konkurentsist Põhja-Sakala valla. Foto: Elmo Riig

Nädala eest selgusid Viljandimaa meeste korvpallimeistrivõistlustel need neli, kes peavad homme nelja tugevama turniiril poolfinaale. Maakonna meister selgub esmaspäeval, 30. aprillil.

Läinud laupäeval asetleidnud veerandfinaalide esimeses mängus olid vastamisi põhiturniiri võitnud BC Eesti Maavara / Baltic Agro ja kaheksanda asetusega play-off’i pääsenud Põhja-Sakala. 95:64 jäi peale esimesena nimetatu, mullune finalist. Viljandi Valla ja Spordikooli kohtumine lõppes tulemusega 100:68. Mulgi Valla ja BC Männimäe Külalistemaja vastasseisu võitis suurelt, 77:47 külalistemaja esindus. Tiitlikaitsja AP Mets alistas omas veerandfinaalis 76:66 Hansa Ilutulestikud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles