Marko Koks: nüüd tuleb, hambad ristis, suruda

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti käsipallimeistrivõistluste poolfinaalseerias 0:2 kaotusseisu jäänud Viljandi meeskonna viimane võimalus finaalikoha eest võidelda on homme, kui ta kohtub kodusaalis Kehra esindusega. Pilt on tehtud seeria avamängul 19. aprillil.
Eesti käsipallimeistrivõistluste poolfinaalseerias 0:2 kaotusseisu jäänud Viljandi meeskonna viimane võimalus finaalikoha eest võidelda on homme, kui ta kohtub kodusaalis Kehra esindusega. Pilt on tehtud seeria avamängul 19. aprillil. Foto: Elmo Riig

HC Kehra / Horizon Pulp & Paper alistas teisipäeval kodusaalis meistriliiga poolfinaalseerias teist korda Viljandi HC, seekord tulemusega 35:28. Seeria kestab ühe võistkonna kolme mänguvõiduni.

Läinud nädalal Viljandis poolfinaali avakohtumise 23:21 võitnud Kehra alustas ka teist kohtumist aktiivselt ja teravalt ning läks nelja minutiga 4:1 ette. Viljandlased olid küll kaitses agressiivsed, aga vastaste visked leidsid ikka tee väravavaht Rasmus Otsa selja taha.

Kohe kohtumise alguses haaratud initsiatiivi suutsid kehralased hoida kogu avapoolaja ning selle lõpuks oli nende edu juba 19:12. Suurt muutust ei tulnud ka teisel poolajal. Lõpuvileks kahanes võõrustajate vahepeal isegi kümne väravani paisunud eduseis siiski taas seitsmele punktile.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles