Laval näeb estraadikava

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Näitlejad Pille Pürg ja Anne Paluver  on säravad koomilise ande kandjad. Spetsiaalselt neile kirjutatud estraadietendus «Kohe näha, et vanad sõbrad!»  jutustab elulisi lugusid ja nätlejad kergitavad laval publiku suunurki ülespoole.
Näitlejad Pille Pürg ja Anne Paluver on säravad koomilise ande kandjad. Spetsiaalselt neile kirjutatud estraadietendus «Kohe näha, et vanad sõbrad!» jutustab elulisi lugusid ja nätlejad kergitavad laval publiku suunurki ülespoole. Foto: Liis Treimann / Postimees

Pärimusmuusika aidas etendub homme estraadikava  «Kohe näha, et vanad sõbrad!». Esinevad Anne Paluver ja Pille Pürg. 

Kõik, kes teavad seda kuulsat «Viimse reliikvia» mõtteavaldust, saavad kohe aru, et tegemist ei ole sugugi vanade sõpradega.

Arsti ooteruumi järjekorras kohtuvad kaks naist, kes erinevad teineteisest nagu päev ja öö. Millest nad ka ei räägiks, ikka on nad absoluutselt erineval arvamusel ja mõlemad püüavad oma seisukohta teisele peale suruda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles