Ära õpi valuga elama, õpi valust vabanema

Martti Reinet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Malle Raus on Eesti kõige staažikam kinesioloog ning oskab juba patsiendi näojoonte põhjal teha järeldusi tema isiksuse kohta.
Malle Raus on Eesti kõige staažikam kinesioloog ning oskab juba patsiendi näojoonte põhjal teha järeldusi tema isiksuse kohta. Foto: Elmo Riig

​Kui enam hommikusest ringutusest ei piisa, et anda seljale päevaks uus algus, mida teine pahatihti hädasti vajab, või kui liigeste valulikkus teeb lihtsamadki toimingud põrguks, on viimane aeg otsida endale sobiv teraapiavorm, et ihupiinadest vabaneda.

Eesti pimemassööride ühingu liikme, Viljandis vastu võtva Harry Kare sõnul ei saa garanteerida, et kõikide hädade puhul saab abi massaažist. «Sõltub ka sellest, millist massaaži kui palju teha,» lausus ta. «Tasuks teha viie- kuni kümnekordne kuur.»

Nagu Kare ütles, pole paljudel inimestel selleks raha, kuid nendest, kes sellesse on investeerinud, jääb suur osa pärast kuuri lõppu massaažis edasi käima ja nii tuleb juurde ka profülaktiline pool.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles