Eero vahib vareseid

Üllar Priks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eero Talisaineni elus on tähtis koht muusikal. Lisaks laulutekstide kirjutamisele mängib ta mitut instrumenti ega tõuka laval endast ka mikrofoni eemale. Nii mõnelegi halvasti koheldud pillile on ta uue elu andnud.
Eero Talisaineni elus on tähtis koht muusikal. Lisaks laulutekstide kirjutamisele mängib ta mitut instrumenti ega tõuka laval endast ka mikrofoni eemale. Nii mõnelegi halvasti koheldud pillile on ta uue elu andnud. Foto: Erakogu / montaaž

Eero Talisainen on rehvitehnik. Jah, ta lapib kummiussidega kruvide torgatud aukusid ja koputab velgesid sirgeks. Nagu ta ise ütleb, töö on tal ainus võimalus oma hobisid rahastada. Hobisid on Talisainenil palju, üks loomingulisem kui teine. Seepärast võtab ta ka tööd tõsiselt ning tunneb siirast rõõmu, et ta on suutnud need kaks asja kenasti lahus hoida.

Kõigepealt, sinu nimi passis on Eero Talisainen, aga ega sedasi kutsumine sind vist väga ümber pöörama pane. Ütle, kes, kunas ja kuidas sind kutsuda tohib ning kuidas sa endale need alias’ed said?

Hüüdnimede järgi saan ma vahet teha, kustkaudu olen inimesega tutvunud. Sünninime olen mina saanud oma emalt ja isalt, Facebookis tutvunud inimesed teavad mind nime Matu-Mutri Võti järgi. Siin tuleb jälgida, et ainult Võti on perekonnanimi. Aga head sõbrad kutsuvad mind Kessuks. Selle nime sain kunagi sellepärast, et kandsin kahte patsi. Siis olid mul pikad juuksed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles