Holstre-Pollis sõidetakse suuskadel meistrimedalitele

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäeval Holstre-Polli tervisekeskuse radadel selle talve esimene maakonna suusatamise meistrivõistluste etapp.
Laupäeval Holstre-Polli tervisekeskuse radadel selle talve esimene maakonna suusatamise meistrivõistluste etapp. Foto: Marko Saarm / Sakala

Viljandi suusaklubi korraldused peetakse laupäeval Holstre-Polli tervisekeskuse radadel selle talve esimene maakonna suusatamise meistrivõistluste etapp. Mõõduvõtt on kuulutatud lahtiseks, mis tähendab, et starti on oodatud ka suusatajad väljastpoolt Viljandimaad.

Korraldajate kinnitust mööda on erinevatele võistlusklassidele kavas lühikesed vabas sõidutehnikas distantsid, esimene sõitja lähetatakse Holstre-Polli suusastaadionil rajale laupäeval kell 12.

Osalejate registreerimine on e-posti aadressil viljandisuusaklubi@gmail.com ning seda saab teha laupäeval kella 10-ni. Võistluse juhend on Viljandimaa spordiliidu kodulehel asuvas kalendris ja samuti Viljandi suusaklubi Facebooki lehel.

Maakonna spordikalendris on laupäevane võistlus kirjas kui Viljandimaa meistrivõistluste kolmas osavõistlus, kuid kaks varasemat mõõduvõttu on lumepuudusel ära jäänud. Samuti ei võimalda nadid olud korraldajatel seekordset mõõduvõttu teha suusakrossivõistlusena, vaid see peetakse vabatehnika sõiduna. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles