Kaupo Kase hindab bussifirma senist tööd kolme miinusega (1)

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaupo Kase võtab pärast maavalitsuse kadumist üle ühistranspordi eest vastutamise Viljandimaal. Seni lasus see maavanemal.
Kaupo Kase võtab pärast maavalitsuse kadumist üle ühistranspordi eest vastutamise Viljandimaal. Seni lasus see maavanemal. Foto: Elmo Riig

Viimase kuu aja jooksul on viljandimaalased vähemalt kaheksal korral jäänud Atko Bussiliini busse oodates pika ninaga. Näiteks 15. detsembril ei käivitunud Valma–Viljandi liinile minema pidanud buss ning asendussõiduki saabumiseni kulus pool tundi.

Kaupo Kase
Kaupo Kase Foto: Elmo Riig

Nüüd on kindel, et aktsiaselts Atko Bussiliinid osutab 1. juulist kehtima hakkava lepingu järgi sõitjateveo teenust kogu Viljandimaa piirkonnas ka järgmise kaheksa aasta jooksul. Sakala palus eile viimast päeva maavalitsuses arenguosakonna juhatajana tööl olnud Kaupo Kasel (pildil), kes juhib uuest aastast mittetulundusühingut Viljandimaa Ühistranspordikeskus, anda hinnang Atko Bussiliinide senisele tööle.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles