Pakivedajad utsitavad kliente uhke telefoni nimel kiirustama

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile õhtul jagas kuller Martin Murumäe bussijaama kõrval Omniva automaadi juures pakke.
Eile õhtul jagas kuller Martin Murumäe bussijaama kõrval Omniva automaadi juures pakke. Foto: Marko Saarm

​Kolm kullerfirmat, kelle abil liiguvad saadetised Viljandi pakiautomaatidesse, utsitavad kliente pakkidele võimalikult kiiresti järele tulema ühesuguse sõnumiga, kus lubatakse peaauhinnana välja loosida nutitelefon iPhone X.

Eile ennelõunal Viljandi bussijaama juures asuva Omniva pakiautomaadi kallal toimetanud Kristel Kajak sai nagu teisedki pakisaajad sõnumi, et samal päeval saadetisele järele tulijate vahel läheb loosi uhke telefon. Et  nagunii oli bussijaama asja, tuligi ta paki järele. Saadetise sisust polnud tal aga aimugi, sest ta polnud seda ise tellinud. «Ju sõbranna saatis, aga kindel pole,» lausus Kajak, kes kasutab pakiautomaate üldiselt harva.

Harv kasutaja on oma sõnul ka Helen Soovere, kellele oli tulnud sõnum saadetise kohta Uku keskuse Itella SmartPosti pakiautomaadis juba esmaspäeval. Loosis osalemiseks pidanuks ta pakile järele jõudma kahe tunni jooksul. Et Soovere ei läinud ka järgmisel päeval, sai ta siis juba uue sõnumi, kus paluti esimesel võimalusel pakk välja võtta, sest kapid ajavad üle. Ta jõudis automaadi juurde alles eile ning sai kätte kingituse, mille saatis lapsele Soomes elav isa. Selle lubas Soovere kuuse alla panna 24. detsembril.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles