Mehed jäid räsitud koosseisuga punktilisata

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi HC nädalavahetusel Balti liiga turniiritabelisse punktilisa ei saanud.
Viljandi HC nädalavahetusel Balti liiga turniiritabelisse punktilisa ei saanud. Foto: Marko Saarm

Viljandi käsipallimeeskond pidas nädalavahetusel Balti liigas kaks kohtumist. Laupäeval tuli viljandlastel tunnistada HC Kehra Horizon Pulp&Paperi 32:21 paremust, pühapäeval said nad Soomes ülisuure, 45:16 kaotuse Riihimäen Cocksilt.

Viljandi käsipallimeeskond, kelle meestest on paljud praegu vigastatud, jätkab Balti liiga turniiri A-grupi viimasel real. Seni peetud viiest kohtumisest on meeskond võitnud ühe.

A-alagrupis pole kummagi Eesti klubi seis kiita: nii Kehral kui Viljandil on vaid kaks punkti ning pääsuks veerandfinaali ehk grupi nelja parema sekka tuleb põhiturniiri teisel poolel kõvasti tööd teha. Grupis jätkab täisedu, kuue võiduga Riihimäen Cocks, viiest seni peetud kohtumisest on kolm võitu Leedu Klaipeda Dragunasel ja Läti Dobele Tenaxil. Vilniuse Šveisal on viiest kohtumisest kirjas kaks võitu ning Viljandi HC meeskonnast eespool on praegu ka laupäeval oma esimese võidu saanud HC Kehra, kuid nemad on pidanud viljandlastest ühe kohtumise enam.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles