Stendi parandaja alles selgub

Martti Reinet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teisel korral ei piirdunud vandaalid Jaani koguduse ees asuva stendi klaasi sisselöömisega, vaid peksid selle maatasa.
Teisel korral ei piirdunud vandaalid Jaani koguduse ees asuva stendi klaasi sisselöömisega, vaid peksid selle maatasa. Foto: Marko Suurmägi

Viljandi Jaani kiriku läheduses linna maa peal seisev stend, mida on lühikese aja jooksul mitu korda lõhutud, peksti möödunud reedel täiesti puruks ning on ebaselge, kes selle korda peaks tegema.

Viljandi Jaani koguduse pastor Marko Tiitus andis eile hommikul abilinnapea Kalvi Märtinile teada, et stend on lõhutud, ja palus selle parandamiseks abi. «Viljandi linn paigaldas stendi oma maa peale ja kogudus on seda hooldades ühtlasi kasutanud seda kiriku teadete paigaldamiseks. Kui midagi on vaja remontida ja juurde tellida, tuleb esitada taotlus linna reservfondi, aga ma usun siiski, et see stend on taastatav,» lausus Tiitus.

Abilinnapea Kalvi Märtin oli parasjagu Viljandist ära ja polnud stendi veel näinud. «Kokkulepet Tiitusega veel pole, ta lihtsalt kurtis mulle häda. Kui tagasi Viljandisse jõuan, vaatan selle ise üle, siis on selge, kas on Linnahoolduse võimuses seda parandada. Kui majandusamet peaks sellega tegelema hakkama, oleks see väga keeruline,» selgitas Märtin.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles