Pillimäng toob kolmapäeviti muusikud vanalinna kokku

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nii jämmimisel kui kontsertidel on publik üha rohkem hakanud üles leidma möödunud aastal Viljandisse loodud džässibaari Jasm.
Nii jämmimisel kui kontsertidel on publik üha rohkem hakanud üles leidma möödunud aastal Viljandisse loodud džässibaari Jasm. Foto: Silver Tõnisson

​Kolmapäevaõhtud on Viljandi džässibaaris Jasm avatud jämmimiseks ja seda aega kasutavad hoolsalt ära kultuuriakadeemia tudengid. Möödunudnädalasel jämmiõhtul, kui seal peeti akadeemia muusikaosakonna eksamite järelpidu, oli Jasmis täismaja. 

«Nii 50 inimest mahub meile ilusti ära,» tähendas üks Jasmi pidajatest Elari Ennok. See, et ühel päeval nädalas hakkab olema jämm, mis on avatud kõigile muusikutele, oli klubi asutajatel Ennokil ja Tõnu Tublil plaanis juba ülemöödunud suvel, kui nad hakkasid Jasmi looma. Teisel hooajal on oma lõbuks vabas vormis musitseerimine eriti hästi käima läinud. «Ka publik on hakanud Jasmi oluliselt paremini üles leidma,» tähendas Ennok.  

Pall läheb veerema

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles