Tugeva käega juunior pressis endale tiitli

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sõprade Erki Eirandi (vasakul) ja Tanel Räästa käesurumises jäi peale Eirand ning just tema pärjati Tallinnas juunioride seas Eesti meistriks.
Sõprade Erki Eirandi (vasakul) ja Tanel Räästa käesurumises jäi peale Eirand ning just tema pärjati Tallinnas juunioride seas Eesti meistriks. Foto: Erakogu

Läinud laupäeval peeti Tallinnas kolmandaid Eesti käesurumise meistrivõistlusi. Esimest korda kavas olnud juunioride mõõduvõtul sai viljandlane Erki Eirand esikoha ja Tanel Räästas oli kolmas.

Eesti juunioride ehk alla 18-aastaste käesurumise meister alistas konkurendid nii vasaku kui parema käega surumises. Nagu ta ütles, oli ta tiitlivõistluste infot märganud üsna juhuslikult mõni kuu varem Facebookis ja et ta on nagunii igapäevane jõusaalis rassija, otsustas ta koos sõber Tanel Räästaga proovida.

«Pärast info märkamist andsime jõusaalis kätele suuremat koormust, muidu oleme ikka üldist treeningut teinud,» kõneles meistriks tulnud noormees mõõduvõtuks valmistumisest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles