Koolivaheaeg algas suurperedele ühise kinoskäiguga

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lasterikaste perede liit koos Forum Cinemasega kutsus koolivaheaja alguse puhul kinno 167 Eestimaa suurperet.
Lasterikaste perede liit koos Forum Cinemasega kutsus koolivaheaja alguse puhul kinno 167 Eestimaa suurperet. Foto: Rasmus Kooskora

Lasterikaste perede liit koos Forum Cinemasega kutsus koolivaheaja alguse puhul Tallinnas, Tartus ja Viljandis kinno 167 suurperet, et muuta koolivaheaja esimene päev eriti meeldejäävaks.

MTÜ Eesti Lasterikaste Perede Liidu president Aage Õunap märkis, et vihmasel ja pimedal sügisel tuleks veel eriti tähistada koolinoortele antud väikest puhkust. «Ühine tore kinokülastus annab tervele perele hetke hinge tõmmata ja korraks sukelduda lõbusasse filmimaailma, et koolivaheajale mõnus start anda,» lausus Õunap ning lisas, et paljulapselistele peredele on sellised erisündmused väga olulised, sest tuleb vähe ette, et näiteks viie lapsega pere suudab korraga kõikide pereliikmetega kinos käia. «See on suur ettevõtmine nii logistiliselt kui ka rahaliselt.»

Suurperede kinopäeval sai ACME Filmi toel näha seikluslikku ja põnevat animafilmi «Lumeinimese poeg». Forum Cinemas kostitas külalisi popkorniga ning jooke pakkus Coca-Cola. Forum Cinemas ja lasterikaste perede liit teevad koostööd 2014. aasta algusest. Ühiste ettevõtmistena on korraldatud filmivaatamisi isade- ja emadepäeva ning lastekaitsepäeva puhul.

Lasterikaste perede liit on loodud 1996. aastal eesmärgiga toetada lasterikkaid peresid Eestis. Organisatsioon koondab enda alla pered, kus lapsi kasvab neli ja rohkem, ning võrgustikku kuulub üle 10 000 inimese.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles