Pensionimüüjana tuntud pank tuleb Viljandisse kliente otsima

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
LHV Grupi juhataja Madis Toomsalu teab, et praegu tuntakse tema juhitavat ettevõtet Viljandimaal kui pensionifondide haldurit, tulevikus tahaba LHV leida siit senisest rohkem pangakliente.
LHV Grupi juhataja Madis Toomsalu teab, et praegu tuntakse tema juhitavat ettevõtet Viljandimaal kui pensionifondide haldurit, tulevikus tahaba LHV leida siit senisest rohkem pangakliente. Foto: Elmo Riig

​Viljandlastele pensionifondidega hästi tuttavaks saanud LHV tahab kõikjal Eestis senisest tugevamalt kanda kinnitada ka pangana. 5000 eestlasele kuuluva pangandusgrupi juht Madis Toomsalu usub, et kui inimesed viitsiksid panku võrrelda, siis peaksid nad LHV-d Eestis parimaks valikuks.

Kaheksa aastat peamiselt Tallinna ja Tartu klientidele pühendunud pank avas sel aastal esimese pangaautomaadi Viljandis ning loodab nüüd ka siit kandist leida inimesi, kes oma rahaasjad LHV-le usaldaksid.

Kui LHV-le viljandlasena mõelda, siis meenuvad esimesena noored mehed ja naised, kes kaubanduskeskustes pensionifonde pakuvad. Kuipalju te ise näete, et teie üle-eestiline kuvand on seotud pensionifondide müümisega?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles