Kaasava eelarve ideede hulk kuivas kokku (2)

Karl-Eduard Salumäe
, arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esitatud kaasava eelarve ideede seas on muu hulgas ettepanek võtta üles teekünnised, mis Riia maanteele kahe aasta eest paigaldati.
Esitatud kaasava eelarve ideede seas on muu hulgas ettepanek võtta üles teekünnised, mis Riia maanteele kahe aasta eest paigaldati. Foto: Marko Saarm

Tänavu esitati Viljandi kaasavasse eelarvesse 19 ettepanekut. Seda on poole vähem kui mullu või tunamullu, mil sõelumisele läinud ideid kogunes vastavalt 39 ja 38.

«Kuidas võtta,» alustas Viljandi arenguspetsialist Jako Arula vastamist küsimusele, kas selleaastase tulemusega võib rahule jääda. Temagi tõi välja, et eelmisel korral laekus ettepanekuid kaks korda rohkem. Kokkuvõttes leidis Arula siiski, et pettumuseks ei ole põhjust.

«Ettepanekutest on näha, et ideedepuudust inimestel pole. Pealegi seda, et igal aastal hakkabki 40 ideed olema, ma ka ausalt öeldes ei prognoosinud,» selgitas ametnik.

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles