IRL-i meerikandidaat asub võimule saades Soome pensionäre Viljandisse meelitama

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna Viljandi pensionäride liidu korraldatud valimiseelsel debatil astusid Sakala keskuses rahva ette viie juhtiverakonna esipoliitikud. Kutsututest jäid saabumata vaid valimisliidu Kogukondlik Viljandi esindajad ja EKRE triost puudus Jaak Madison. Paar tundi kestvat esinemist jälgis poolsada inimest.

Palju elevust tekitasid IRL-i linnapeakandidaadi Harri Juhani Aaltoneni vastused. Muu hulgas lubas ta linnapeaks saades teha kõik selleks, et linnavalitsejad jõuaksid rahvale lähemale ning tavalised kodanikud saaksid oma küsimustele alati kiiresti vastuse.

«Seni on tavaline inimene raekotta meeri vastuvõtule tulnud alandlikult nagu kuninga juurde. See ei ole õige. Linnaametnikud peavad mõistma, et nad on eelkõige klienditeenindajad,» sõnas ta. «Kui ma saan linnapeaks, hakkab Viljandisse jõudma rohkem Soome turiste ning ka sealseid pensionäre siia elama. Viljandis on tegelikult hea elada.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles