Meeskond noolib endiselt kulda

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi HC treener Marko Koks usub, et meeskonnal on potentsiaali teha tuul alla ükskõik millisele kodusele konkurendile, ent ühtegi lihtsat vastast nende seas pole.
Viljandi HC treener Marko Koks usub, et meeskonnal on potentsiaali teha tuul alla ükskõik millisele kodusele konkurendile, ent ühtegi lihtsat vastast nende seas pole. Foto: Elmo Riig

Viljandi HC treener Marko Koks teatas pärast Eesti käsipallihooaja esimest võidukat mängu enesekindlal moel, et meeskonna eesmärk on kõige kõrgem ehk kuld. «Kui ise ka endasse ei usu, siis kes seda veel peaks tegema?»

Mullune Eesti meistrivõistluste pronksmedalist Viljandi HC alustas järjekordset tiitlisarja kolmapäeval võõral väljakul ning nuhtles seal arvuliselt suurelt, 31:20 selleks hooajaks kokku liidetud Aruküla ja Audentese võistkonda.

Koksi sõnul oli see lõppseisu vaadates tõesti kerge võit, aga kui mängu sisusse süüvida, siis pilt enam nõnda kena pole. «Rabe on see värk meil väljakul,» nentis ta. «See on aga ka loomulik, sest ega me veel ülearu palju kokkumängu lihvinud ole. Samas näen praegust koosseisu vaadates potentsiaali teha tuul alla ükskõik millisele koduses sarjas osalevale võistkonnale.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles