Petangiplatsil selgusid maakonna meistrid

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil on Viljandimaa petangimeistrivõistluste paarismängu kolme edukama võistkonna mängijad (vasakult) Janek Hillermaa, Toomas Reede, Varje Reede, Toivo Ilves, Mauno Mill ja Marko Kiivikas.
Pildil on Viljandimaa petangimeistrivõistluste paarismängu kolme edukama võistkonna mängijad (vasakult) Janek Hillermaa, Toomas Reede, Varje Reede, Toivo Ilves, Mauno Mill ja Marko Kiivikas. Foto: Igor Tavaste

Läinud pühapäeval mängiti Viljandi rannas maakonna petangimeistri medali eest. Meesüksikmängus pälvis tiitli Toomas Reede ja naisüksikmängus Elvi Maurer.

Nagu selgitas turniiri peakohtunik Igor Tavaste, soovis kolmest võistlusplatsil käinud naisest Varje Reede konkureerida üksikmängus meestega ning seda soovi kõigi osalejate nõusolekul ka aktsepteeriti.

12 meesmängija konkurentsis sai Varje Reede kuuenda koha. Maakonna meistriks tulnud Toomas Reede järel lõpetas teisena Ilmar Roosioks ja kolmandana Mauno Mill. Naisteturniiri võitnud värske maakonna meistri Elvi Maureri järel sai teise koha Hilja Rebane.

Paarismängus olid võidukad Varje Reede ja Toivo Ilves. Teise koha said Toomas Reede ja Janek Hillermaa ning kolmandad olid Mauno Mill ja Marko Kiivikas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles