Viljandimaa IRL valis uued juhid

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Isamaa ja Res Publica Liidu Viljandimaa juht Andres Rõigas peab lähema aja eesmärgiks tugevdada erakonna tegutsemist piirkondades.
Isamaa ja Res Publica Liidu Viljandimaa juht Andres Rõigas peab lähema aja eesmärgiks tugevdada erakonna tegutsemist piirkondades. Foto: Elmo Riig / Sakala

Laupäeval valis Isamaa ja Res Publica Liidu (IRL) Viljandimaa piirkond endale uue juhatuse, esindajad erakonna volikogusse ja revisjonikomisjoni liikmed.
 


Viljandimaa juhatusse valiti Ardo Agasild, Gert Elmaste, Alar Karu, Kalevi Kaur, Lembit Kruuse, Andres Rõigas, Henn Sepp, Jaak Sulg ja Aivo Ülper. Piirkonna juhatus paneb oma esimehe paiku 28. aprillil juhatuse koosolekul.

Viljandi piirkonna revisjonikomisjoni kuuluvad Tiina Kütt, Kalle Liebert ja Jaak Pihlak. Erakonna volikogus esindavad piirkonda Agnes Alas, Lembit Kruuse, Tarmo Loodus ja Helir-Valdor Seeder.

IRL-i Viljandimaa juht Andres Rõigas peab lähema aja eesmärgiks tugevdada erakonna tegutsemist piirkondades ja minna kohalikel valimistel kõikides omavalitsustes välja tugevate nimekirjadega.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles