Gunnar Klettenberg teenis Leedus karikasarja võidupunktid

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandimaa ratsasportlane Gunnar Klettenberg
Viljandimaa ratsasportlane Gunnar Klettenberg Foto: Elmo Riig

Pühapäeval Leedus Žagarės peetud takistussõidu maailmakarikavõistluste etapil võttis Gunnar Klettenberg hobusel Traffic võidupunktid, tulles grand prix` arvestuses teisele kohale.

Žagarė CSI2*-W võistluse grand prix peeti kõrgusel 140–160 sentimeetrit. Ümberhüpetele läksid kaks ratsanikku: Klettenberg ja Venemaa sportlane Alexandr Belekhov. Võitjana väljus tasavägisest duellist Belekhov hobusel Chapter, kuid kuna tema ei osalenud selle hobusega maailmakarika arvestuses, võttis Leedu etapi võidupunktid kaasa Viljandimaa ratsasportlane hobusel Traffic. Kolmandana lõpetas Valgevene esindaja Vital Dziundzikau hobusel Carimbo ja neljas koht kuulus hobusel Carlos võistelnud Urmas Raagile, kes kogus põhiparkuurist ühe karistuspunkti ületatud normaja eest. Auhinnalise koha sai veel Paul Argus kahe hobusega, olles Renessiniga kuues ja Caesariga kaheksas. Raag sai sellest GP-st kaasa maailmakarika etapi arvestuse kolmanda ja Argus viienda koha punktid.

Ka reedel ja laupäeval saavutasid eestlased auhinnalisi kohti. Laupäeval võtsid eestlased 145-sentimeetriste takistustega ümberhüpetega parkuuris kolmikvõidu, kui Raag ja Carlos tulid esikohale, Argus ja Renessin teisele ning Klettenberg ja Traffic kolmandale kohale.

Reedel olid Argus ja Renessin parkuuris 140 sentimeetrit teised ning Klettenberg ja Traffic kolmandad, jäädes alla Leedu võistlejale Matas Petraitisele ja Soli Deo Glorijale. Noorte hobuste sõidus sai Hanno Ellermann reedel kaksikvõidu hobustel Graffiti ja Platon.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles