Cleveron teeb rahaliselt kolmekordseid hüppeid

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cleveroni toodete lipulaevaks on maailmas uudne pakirobot, aga suure osa töömahust annavad endiselt pakiautomaadid, mida müüakse paljudesse riikidesse.
Cleveroni toodete lipulaevaks on maailmas uudne pakirobot, aga suure osa töömahust annavad endiselt pakiautomaadid, mida müüakse paljudesse riikidesse. Foto: Marko Saarm

​Pakirobotitega maailma vallutav Viljandi ettevõte on tänavu poole aastaga müünud sama palju kui eelmisel aastal kokku, aasta lõpuks ootab aga kolmekordset käibehüpet.

Tõhusa tootmismahu kasvu esmane lootus on seotud Cleveroni kõige suurema partneri, kaupluseketiga Walmart. «Loodame tellimuste peatset suurenemist,» sõnas Cleveroni tegevjuht Andres Liinat. 

Tootmise suurendamiseks on ettevõte valmis. Kohe, kui suurtellimus ookeani tagant allkirjad saab, võib Viljandi ettevõte palgata inimesi juurde ning hakata neli korda rohkem roboteid ja automaate tootma.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles