Repliik: Toetavad sõnad

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liisi Seil
Liisi Seil Foto: Elmo Riig / Sakala

Elu teeb vahel ootamatuid uperpalle. Kaotus võib ühel hetkel pöörduda võiduks ja võitjast võib saada hoopis kaotaja. Ning järgmisel hetkel võib see kõik jälle omakorda muutuda.

Andrus Veerpalu ümber lahvatanud dopinguskandaal on üks sellise paradoksi näide: spordisangarist on ootamatult saanud «paha poiss», kes väidetakse olevat patustanud olulisimate reeglite vastu.

See, milline on tõde, selgub ajapikku, aga tavainimesed ei taha oma kangelase langemisega kuidagi leppida. Ka minule ei meeldinud ajalehefotod, mis näitasid spordimehe pisaraid.

Facebookis avatud leheküljega «Usume Andrus Veerpalu» liitus eile inimesi sama suure hooga, nagu tõuseb praegu Soomaa jõgede veetase. Pärastlõunaks oli toetajaid kogunenud üle 50 000. Leheküljele kirjutatud avaldusi iseloomustab hästi sissekanne: «Tänu teile, kes te olete nii toetavad, teab Andrus, et ta on Eestis hinnatud ja sügavalt armastatud.»

On tõesti liigutav, et külmaks peetud eestlased oskavad niimoodi poolehoidu näidata.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles