Vutiväljakud tehakse võistluskõlblikuks

Sander Punamäe
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Praegu on Viljandi rannas harrastajatele rannajalgpalli mängimise võimalus tagatud, kuid rahvusvaheliste ja meistriliiga võistluste korraldamiseks on tarvis mõlemad väljakud rekonstrueerida.
Praegu on Viljandi rannas harrastajatele rannajalgpalli mängimise võimalus tagatud, kuid rahvusvaheliste ja meistriliiga võistluste korraldamiseks on tarvis mõlemad väljakud rekonstrueerida. Foto: Marko Saarm

Viljandi linnavalitsus kinnitas läinud nädalal rannajalgpalliväljakute rekonstrueerimise projekti, kuid et ehitamiseks raha pole, ei saa siin tänavu veel ka rahvusvahelisi ja meistriliiga mänge korraldada.

Viljandi rannas on aastaid jalgpalli mängitud asjaarmastaja kombel: olemas on kaks väravat ja pall. Spordikeskuse ja esindusklubi JK Fellin eestvõtmisel on turniiride tarbeks toodud kohale lippe, kaitsevõrke ja piire, kuid esiliigas palliv meeskond ootab pikisilmi, et linnavalitsus võistlusteks sobiva väljaku ehitamisse oma panuse annaks.

«Meie loodame, et linn tugevalt õla alla paneks ning pikale veninud projekt lõpuks valmis saaks,» ütles klubi esindaja Henri Pedanik. «Projekt sai eelmisel nädalal küll kinnitatud, kuid siiski ei tea, kui reaalne see tegelikult on.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles