Kutseõppekeskuses innustatakse noori kutseõpperadadele

Kaie Mölter
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Näitleja Tiina Tauraite traktoriroolis
Näitleja Tiina Tauraite traktoriroolis Foto: KÜLLIKE ROOVÄLI/PM/SCANPIX BALTICS

Kolmapäeval, 10. mail on Viljandi kutseõppekeskuses sihtasutuse Innove korraldatud oskuste aasta inspiratsiooniüritus. Esineb tuntud näitleja Tiina Tauraite, kellel on taskus ka põllumajandustöötaja diplom. Inspiratsiooniüritusest teevad otseülekande Postimees ja Delfi.

Inspiratsiooniüritus on mõeldud noori motiveerima langetama otsust praktilise eriala kasuks. Viljandimaa inspiratsiooniüritus on järjekorras juba kuues ning seda tuleb kuulama peaaegu sadaviiskümmend VII–XII klassi noort kogu maakonnast.

Oma karjäärivalikutest ja omandatud oskustest tuleb kogemusi jagama ettevõtja, edukas Viljandi kutseõppekeskuse vilistlane ning karjääriplaneerimisnõu jagab Rajaleidja.

2017. aasta on kuulutatud oskuste aastaks, et väärtustada kutseoskusi, meisterlikkust ja elukestvat õpet Eesti ühiskonnas. Oskuste aasta on ellu kutsunud haridus- ja teadusministeerium, elluviimist toetab Euroopa sotsiaalfond ja teema-aastat juhib sihtasutus Innove.

Sihtasutus Innove edendab üld- ja kutsehariduse valdkonda, pakub üle-eestilise Rajaleidja võrgustiku kaudu karjääri- ja õppenõustamisteenuseid ning vahendab Euroopa Liidu toetusi. Lisainfot oskuste aasta ja selle ürituste kohta leiab veebilehelt https://oskusteaasta.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles