Teelt välja paiskunud auto purustas posti

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mõni minut pärast kokkupõrget seisis Mazda tühjalt sündmuskohal. Autos olnud inimesed lahkusid auto juurest enne politsei saabumist.
Mõni minut pärast kokkupõrget seisis Mazda tühjalt sündmuskohal. Autos olnud inimesed lahkusid auto juurest enne politsei saabumist. Foto: Kenno Soo

Reedel kell 21.15 sõitis sõiduauto Mazda Viljandi piiril Pärnu maantee ringristmikul maha tänavavalgustusposti. Juht ja kaassõitja põgenesid sündmuskohalt.

Mazda lähenes ringristmikule Imavere poolt ja sõitis otse ringristmiku haljasalale vastu tänavavalgustusposti. Löök oli nii tugev, et post purunes, tuli maa seest välja ja kukkus teele.

Juhtunu tunnistajate sõnul sõitis Mazda ilmselgelt lubatust suurema kiirusega ning pärast kokkupõrget väljus autost kaks inimest, mees ja naine, kes lahkusid sündmuskohalt. Pealtnägijate hinnangul ei olnud autot juhtinud mees kaine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles