Kelly Heinpõld nihutas noortesarja tipptulemust

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kelly Heinpõld uuendas noorte võistlussarja kuulitõukerekordit.
Kelly Heinpõld uuendas noorte võistlussarja kuulitõukerekordit. Foto: Eesti Kergejõustikuliit

Laupäeval Võrus peetud noorte kergejõustiku võistlussarja «TV 10 olümpiastarti» kolmandal vabariiklikul osavõistlusel värskendas 14-aastane Viljandi koolitüdruk Kelly Heinpõld sarja tütarlaste vanema vanusegrupi kõigi aegade rekordit. Paalalinna kooli esindav kuulitõukaja võitis võistluse tulemusega 13.39.

46. hooaega peetavas võistlussarjas uhke võidutulemuse teinud Kelly Heinpõld on kolmekilogrammist võistlusvahendit tõuganud veelgi kaugemale. Tema isiklik ja ühtlasi ka maakonna vanuseklassi kuulitõuke rekord pärineb ülemöödunud nädalast ning on 13.73.

Võrus peetud võistlussarjas näitasid Viljandimaa noored kergejõustiklased tublisid tulemusi veel.

Jakobsoni koolis õppiv Andreas Hantson püstitas vanemate poiste kõrgushüppes uue isikliku rekordi. Tulemus 1.59 andis talle osalejate rohkel mõõduvõtul kõrge kuuenda koha. Nooremate poiste ehk alla 12-aastaste vanusegrupi kaugushüppes oli Rome Veske tulemusega 4.78 viies.

Tütarlastest saavutas Jane Roosimägi vanema vanusegrupi kõrgushüppes tulemusega 1.59 neljanda koha ning Suure-Jaani tüdruk Anna-Liisa Joandi oli 9.55-ga tüdrukute vanema rühma kuulitõukes kaheksas.

«TV 10 olümpiastarti» võistlussari koosneb neljast eeletapist ja finaalist. Mais peetaval neljandal etapil on kavas igas võistlusklassis kolm ala ning suvisel finaaletapil mitmevõistlus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles