Mõisaküla ootab suurt teetööd

Aivar Aotäht
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mõisaküla tee remont hõlmab 3,5 kilomeetrit, ulatudes riigipiirini. Pilt on tehtud mullu mai lõpus piirilt vaatega Mõisaküla poole.
Mõisaküla tee remont hõlmab 3,5 kilomeetrit, ulatudes riigipiirini. Pilt on tehtud mullu mai lõpus piirilt vaatega Mõisaküla poole. Foto: Elmo Riig

Ilmselt mõne kuu pärast algab Mõisaküla läbival maanteel suur remont, ühtlasi ehitatakse tee alla uus vee- ja kanalisatsioonitorustik.

Maanteeameti Lääne regiooni ehitusvaldkonna juht Margus Eisenschmidt ütles, et Mõisaküla tee läheb remonti täies pikkuses, Valga–Uulu maanteest Läti piirini. Kokku teeb see 3,5 kilomeetrit.

Millal töö täpselt algab, kes hakkab ehitama ja kui palju see maksma läheb, ei saanud Eisenschmidt öelda, viidates, et hange ehitaja leidmiseks alles käib. Küll märkis ta, et loodetavasti sügiseks saab kõik tehtud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles