Selver kogub haigla lasteosakonnale raha

Marko Suurmägi
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mulluse heategevuskampaaniaga koguti Selveris Viljandi Haigla tarbeks 19 331 krooni ja see kulus laste füsioteraapia võimaluste parandamiseks.
Mulluse heategevuskampaaniaga koguti Selveris Viljandi Haigla tarbeks 19 331 krooni ja see kulus laste füsioteraapia võimaluste parandamiseks. Foto: Elmo Riig / Sakala

5. novembrini kogutakse Männimäe Selveris annetusi Viljandi haigla lasteosakonna toetamiseks. Haiglate tarbeks saab aga raha annetada 31 Selveris üle Eesti.


Selveri heategevuskampaania «Koos on kergem» aitab annetusi koguda 15 haigla lasteosakonnale. Viljandi haigla soovib abiraha eest uuendada lasteosakonna palatite sisustust.

Selver annetab igalt ostult, mis tehakse ükskõik missuguses Selveri kaupluses 13. oktoobrist 5. novembrini, 10 senti heategevuseks. Kampaania ajal on kõikide Selverite kassades ja fuajeedes korjanduskastid ning kassade juures müügil heategevusšokolaadid.
Kampaaniale pani õla alla ka aktsiaselts Prike, kes annetab haiglate toetuseks 60 000 krooni ja igalt müüdud Tetley tee pakilt 50 senti.

Varasemate aastatega võrreldes on sel aastal müügil spetsiaalsed heategevuse šokolaadid 15 krooni tükk. Šokolaad asendab varasematel aastatel olnud kuponge. Kogu šokolaadide müügist saadud raha läheb haiglatele, sest nende eest on Selver juba maksnud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles