Sügisvärvides Viljandi kutsub jooksule

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pühapäeval on 53. linnajooks
Pühapäeval on 53. linnajooks Foto: Elmo Riig / Sakala

Pühapäeval kell 12 lähetatakse spordisõbrad Viljandi Vabaduse platsilt enam kui poole sajandi pikkuse traditsiooniga linnajooksule.


Sellele etteregistreerumise võimalust oli eile ennelõunaks kasutanud 110 inimest.



Ligi 14-kilomeetrise distantsi rekordi uuendajale on ette nähtud rahaline auhind. Senine tipptulemus kuulub Pavel Loskutovile, kes läbis raja 1995. aastal ajaga 44,07.



Pühapäevase ürituse kavva kuuluvad ka lastejooks, kepikõnd ja selle sügise viimane rattamatk.



Kepikõndijatele antakse Vabaduse platsilt start kell 11. Samal ajal algab Vabaduse platsil 4—11-aastaste laste jooks umbes 600-meetrisel rajal. Mõlemale ettevõtmisele hakatakse osalejaid registreerima sealsamas kell 10.30.



Lastejooksust osavõtt on tasuta, kepikõndjaile on osalustasu 25 krooni.


«Kõigile lastejooksu lõpetajatele on magus auhind ja tänukiri,» lausus Viljandimaa spordiliidu spetsialist Katrin Mauring. «Kepikõndijate vahel loositakse samuti välja auhindu.»



Nagu eelmiselgi aastal, on kepikõndijate rada jooksjate omast umbes neli kilomeetrit lühem. «Neil on välja jäetud raja Männimäe-poolne osa,» täpsustas Mau­ring.



Eelregistreerunutele jagatakse numbreid ja infomaterjale võistluste päeval kella 9—10.30 Viljandi spordihoone fuajees.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles