Järelkasv andis endast märku

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noorte jalgpallurite tänavused toimetamised on olnud igati edukad. Pilt on tehtud suvel peetud turniiril «Hansa Cup», kus Viljandit esindas Tuleviku klubi 2003. aastal sündinud poiste võistkond.
Noorte jalgpallurite tänavused toimetamised on olnud igati edukad. Pilt on tehtud suvel peetud turniiril «Hansa Cup», kus Viljandit esindas Tuleviku klubi 2003. aastal sündinud poiste võistkond. Foto: Marko Saarm

Homme tunnustatakse Tallinnas Eesti noorte jalgpallimeistrivõistluste tublimaid ning põhjust püünele astuda on ka päris mitmel Viljandimaa meeskonnal ja treeneril.

Viljandi Tuleviku klubi presidendi Raiko Mutle sõnul on päris paljudel viljandlastel põhjust pealinna sõita, kuid suure seltskonnaga nad siiski kohale ei lähe.

«Meil on tublisid võistkondi mitu, kuid enamasti oleme noorte hooaja lõpetamisele saatnud vaid esindaja. Kiidame ja täname oma tublimaid klubi hooaja lõpetamisel tuleval nädalal Viljandi Sakala keskuses,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles