Tartlane viis Viljandist meistritiitli

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Udo Sulp võitis Viljandimaa lahtised bowling’u meistrivõistlused.
Udo Sulp võitis Viljandimaa lahtised bowling’u meistrivõistlused. Foto: Madis Luik

Pühapäeval teenis Viljandi lahtiste bowling’u meistrivõistluste finaalis peapreemia Tartu Forseliuse klubisse kuuluv Udo Sulp. Naistest oli võidukas Järvamaa Veskisilla klubi mängija Inara Ratnik.

Kui möödunud aasta lõpul Viljandis BC Fellin auhindadele mängitud Eesti veeremängude liidu reitinguturniiril pidi Udo Sulp finaalis tunnistama noorema konkurendi Kert Truusi paremust, siis seekord võttis kogenum võistleja revanši.

Udo Sulp viskas pühapäeval Fire Starteri saalis peetud finaalis viie mängu keskmisena 223,4, teiseks jäänu, Tallinna BC Hansat esindav Kert Truus 205,6 ning võitja klubikaaslane, pronksi saanud Hardi Dreier 204,8 punkti.

Parima Viljandimaa mängijana jõudis Jari Hytönen seitsmenda tulemusega vahevooru tosina sekka, kuid oli sunnitud perekondlikel põhjustel mängudest loobuma ja leppima 12. kohaga.

See-eest jagus finalistide sekka Viljandi naisi. Kuuest finaalikohast pooled hõivanud BC Viljandi esindajad esikolmikusse seekord siiski ei mahtunud.

Ainsana suutis oma keskmise tulemuse üle kahesaja punkti upitada võitja Inara Ratnik. Talle järgnesid Jelena Povaljuhhina (SK Baltic Bowling) ja Riina Lõhmus (Hobbybowling).
Edukaimate viljandlannadena olid Terje Roosi neljas, Annely Ritson viies ja Tiia Lige kuues.

Võistlusel osales 57 meest ja 13 naist. Kui seekord riisusid auhinnalaualt magusamad palad külalismängijad, siis Viljandimaa bowling’u-huviliste omavaheline mõõduvõtt seisab veel ees. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles