Võrkpallurid käisid Ahrensburgis sõpru otsimas

, Viljandi spordikooli direktor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Kallavus
Andres Kallavus Foto: Elmo Riig

Viljandi ja tema Saksa sõpruslinna Ahrensburgi aastate eest hoo sisse saanud spordisuhted olid viimasel ajal jäänud vaid jalgpallurite läbikäimiseks: sakslased osalevad meie «Hansa Cupil» ja viljandlased käivad Ahrensburgi turniiridel. Tänavu soovis Ahrensburgi TSV klubi juht Wulf Krickhahn koostööd laiendada ja otsida võimalusi kohtuda teistegi Viljandi noorsportlastega.

Ahrensburgi noortekeskuse juhi Jan Hitzerothi sellesisulisele ettepanekule, mis jõudis Viljandisse mullu meie spordikooli lõpetanud ja Ahrensburgi noortekeskuses tööle asunud Angelika Tõnissoo vahendusel, reageeris neli spordikooli treenerit. Võrkpalliosakonna treener Merle Keerutaja haaras aga kohe võimalusest kinni ning korraldas sõidu Ahrensburgi, et kohtuda sealsete noorte võrkpalluritega.

Vastuvõtu Saksamaal organiseerisid Ahrensburgi klubi juhid ja treenerid ning meie esinduse võõrustamisel oli muidugi suureks abiks Angelika Tõnissoo.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles