BC Viljandi alustab teist liigahooaega

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Möödunud aastal Eesti meeste korvpallimeistrivõistluste teises liigas viienda koha saanud BC Viljandi on algaval hooajal latti kergitanud ning loodab kevadel kaasa mängida ka liiga nelja tugevama turniiril. Oma esimese kohtumise peab BC Viljandi täna õhtul Kesklinna kooli saalis.
Möödunud aastal Eesti meeste korvpallimeistrivõistluste teises liigas viienda koha saanud BC Viljandi on algaval hooajal latti kergitanud ning loodab kevadel kaasa mängida ka liiga nelja tugevama turniiril. Oma esimese kohtumise peab BC Viljandi täna õhtul Kesklinna kooli saalis. Foto: Elmo Riig

BC Viljandi meeskond alustab täna Kesklinna kooli spordihoones oma teist hooaega Eesti korvpallimeistrivõistluste teises liigas.

Möödunud aastal tõi BC Viljandi kodumängudele korralikult publikut ning teenis teises liigas osalenud 26 võistkonna seas tubli viienda koha. Tänavust hooaega alustab ta täna kell 19.45 kodusaalis Valga Kutseõppekeskuse esinduse vastu mängides.

Viljandi võistkonna esindaja Arto Vaha nentis, et nende eesmärk on kuuluda kevadel liiga final four turniiril osalevate võistkondade sekka.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles