Koolitarvete kogumise kampaania «Lapsed kooli!» algab peagi

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänavune «Lapsed kooli!» saab teoks 10.–13. augustini.
Tänavune «Lapsed kooli!» saab teoks 10.–13. augustini. Foto: PEETER K

Eesti lasterikaste perede liit (ELPL) korraldab seitsmendat aastat heategevusprojekti «Lapsed kooli!», et koguda lasterikaste perede toetamiseks koolitarbeid.

Tänavune «Lapsed kooli!» saab teoks 10.–13. augustini Selverites üle Eesti. Igas piirkonnas kogutud asjad lähevad jagamiseks just selles maakonnas elavate perede vahel ning liidu liikmed jagavad annetatud esemed  laiali hiljemalt septembrikuu esimestel nädalatel. Viljandimaal kogutakse koolitarbeid Männimäe ja Centrumi Selveris ning Maksimarketis.

Algatust on võimalik toetada mitmeti: poetades annetuskasti mõne Selverist ostetud koolitarbe või tulles appi vabatahtlikuna annetusi koguma. ELPL-i presidendi Aage Õunapi sõnul on nii korraldajatel kui peredel mõlemal puhul siiras heameel.

Aage Õuna
Aage Õuna Foto: Erakogu

«Et kooliasjade kogumine ladusalt toimiks, kutsume särasilmseid ja julgeid vabatahtlikke erinevatesse kauplustesse annetusi koguma. Oleme südamest rõõmsad iga vabatahtliku üle,» lisas Aage Õunap.

ELPL-i vabatahtlikud jagavad kõikides maakondades infot ja koguvad annetusi 10.–13. augustini kella 15–18. Vabatahtlikuks registreerumiseks tuleb täita lühike ankeet, mille leiab ELPL-i koduleheküljelt.

Koolitarvete kogumisaktsioon «Lapsed kooli!» saab ELPL-i ja Selveri eestvedamisel teoks juba seitsmendat korda. Eelmisel aastal koguti 388 vabatahtliku kaasabil 53 814 ühikut koolitarbeid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles