Kes turniirile sõita ei saa, võtku suund pubisse või klubisse

Kristiina Baum
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandis asuva pubi Suur Vend mänedžer Jaak Kärmas on ootusärevil. Jalgpallifännidele on antud terve ülemine korrus. Vaeva on nähtud ka teemakohase interjööri ja sellega, et inimesed end terve õhtu hästi tunneksid.
Viljandis asuva pubi Suur Vend mänedžer Jaak Kärmas on ootusärevil. Jalgpallifännidele on antud terve ülemine korrus. Vaeva on nähtud ka teemakohase interjööri ja sellega, et inimesed end terve õhtu hästi tunneksid. Foto: Valdo Ots

Kõigil, kes põevad jalgpallipalavikku, on järgmise kuu aja jooksul võimalik kohtuda kaaskannatajatega ja otsida ühiselt sellele tõvele Viljandi toidukohtadest leevendust.

Eile algasid Euroopa jalgpalli meistrivõistlused. Viljandi jalgpallifännidel on valida suisa kolme koha vahel, kus seda ühiselt vaadata. Pubi Suur Vend, Viljandi rannakohvik Bangalo ja ööklubi Cheers on kõik teinud ettevalmistusi, et fännide jalgpallielamus oleks täiuslik. Kõik kolm kandsid eile üle esimese mängu ja jätkavad matšide näitamist 10. juulini.

Viljandi jalgpalliklubi Tulevik klubi president Raiko Mutle on täheldanud, et inimesed on viimastel aastatel üha enam hakanud otsima spordi ühisvaatamise võimalusi väljaspool kodu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles