Suur partner toob suured võimalused

Margus Haav
, journalist at Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärimusmuusika festivalil esinev Estbel on ansambel, kus on kokku saanud kaks Eestist pärit põhjamaist unistajat ning Belgiast pärit vennad Dhoored, keda Lääne-Euroopa publik teab eelkõige nende svingide ja gruuvide järgi.
Pärimusmuusika festivalil esinev Estbel on ansambel, kus on kokku saanud kaks Eestist pärit põhjamaist unistajat ning Belgiast pärit vennad Dhoored, keda Lääne-Euroopa publik teab eelkõige nende svingide ja gruuvide järgi. Foto: Folk.ee

​Viljandi pärimusmuusika festival saab tänavu oma ajaloo suurimad rahvusvahelised mõõtmed, toimudes Euroopa Ringhäälingute Liidu egiidi all 37. Euroraadio festivalina. 

See toob festivalile tavalisest kaks korda rohkem välisartiste ning pakub ühtlasi kohalikele artistidele võimaluse Euroopas laiemat kõlapinda leida.

Euroopa Ringhäälingute Liit (EBU) on konföderatsioon, mille liikmed on 73 ringhäälinguorganisatsiooni 56 riigist ning lisaks 43 assotsieerunud ringhäälingut 25 riigist üle maailma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles